Bitcoin-prijs ingesteld om te exploderen zodra het breekt $13.000: Prop Trader

Bitcoin heeft onlangs de $12.000 checkpoint doorbroken na weken van consoliderende winst. Dit was een psychologische mijlpaal waar BTC al lange tijd tegen strijdt, omdat het altijd het cruciale cijfer heeft afgewezen.

Dus, wat is het volgende voor de bitcoin-markt? Een handelaar in rekwisieten gelooft dat de asset die door 13.000 dollar heen breekt, zou fungeren als een lanceerplatform voor verdere hoogtepunten.

Waarom BTC zal exploderen bij het doorbreken van $13K

Bitcoin opende deze week met een sterk momentum toen het voorbij de $12K raasde. De grootste cryptocurrency ter wereld handelde in een krappe range tussen $11.200 en $12.000 gedurende ongeveer twee weken.

Welnu, Bitcoin Code heeft het $12K-niveau vrijgemaakt en is voor het eerst in meer dan een jaar voorbij de $12.400 geracet. En voor sommige waarnemers, kan de cryptocurrency moonshot als het $13,000 kan halen. In een tweet van 17 augustus merkte trader Julien op dat de BTC futures zich verspreidt, wat suggereert dat de cryptocurrency naar boven zal blijven evolueren.

Om specifiek te zijn, merkte de trader op dat de bitcoin futures contracten die in maart volgend jaar aflopen, 6% boven de spotprijs van de bitcoin handelen. „Als #BTC 13k+ breekt, zal dit ding exploderen“, aldus de trader.

Bitcoin’s Upsurge is tot nu toe een perfect voorbeeld van vooruitgang

De beroemde uitvinder van de Bollinger Bands die gebruikt worden om de volatiliteit van de bitcoin te meten, John Bollinger, heeft beweerd dat de recente schommeling van de bitcoin een beeldprefecte vooruitgang was.

De technische analist verklaarde verder dat de stap van Bitcoin boven de $12.000 ruimschoots binnen de Bollinger Bands lag:

„Ik stel me voor dat iemand klaagt over de $BTCUSD rally. Ik niet, een fotoperfecte vooruitgang tot nu toe.

Squeeze, bevestigde break out, lopen de bovenste band, troost, ondersteuning bij de middenband, mini-Squeeze, te breken naar nieuwe hoogtepunten. Hoeveel meer kan men nog vragen?!“