Bitcoin System innskudds- og uttaksmetoder

Akkurat som med innskudd, er uttak billigst når det gjøres til andre kryptovalutaer. Hvis du flytter til amerikanske bankkontoer, gjelder den faste satsen på $5, og bankoverføringer fra andre land er $60. Å bekrefte adressen din for å aktivere en nivå 2-rangering med Bitcoin System vil tillate uttaksgrenser å gjelde for banker og ikke bare kryptovaluta, og ytterligere restriksjoner på opptil $5 000 USD. Nivå 3 vil være nødvendig i USA, Canada og noen få andre land for til og med å bruke fiat-valutatransaksjoner for uttak eller innskudd. Det høyeste nivået av validering for transaksjonsuttak vil være nivå 4 for selskaper og handelsmenn med høy verdi.

Starter

Å komme i gang er en enkel registrering, og avhengig av hvordan du ønsker å gjøre innskudd og uttak, kan du velge ytterligere verifikasjoner for høyere nivåplassering. Tofaktorautentisering på disse plattformene og Bitcoin System tilbyr dette for din ekstra sikkerhet, anbefales. Dette er tross alt pengene dine. Finansieringen av kontoen din er ferdig, og da er du klar til å sette i gang. Selvfølgelig er det verdt å merke seg at dette vanligvis ikke er en fem-minutters prosess. Og avhengig av nivået og bekreftelsesprosessene du velger, kan det ta dager å sette opp for din bruk og sikkerhet.

Det bør også sies at andre børser tillater bankkortinnskudd og dermed raskere transaksjoner. Hvis dette er viktig for deg, er ikke Bitcoin System det beste alternativet for dine behov.

Sikkerhetspraksis kan være tungvint, men totalt sett. Samtidig kan det ta litt lengre tid å komme i gang, langsiktig gir det utbytte av at pengene dine er trygge. I tillegg er brukergrensesnittet og produktomfanget litt mer robust, så å undersøke på forhånd og gjennomgå alle aspekter av plattformen er en utmerket idé for de beste resultatene.

Registrer din gratis konto hos Bitcoin System her

Er Bitcoin System trygt?

Som det burde være tydelig nå, er et av Bitcoin Systems viktigste salgsargumenter sikkerhet. Fra overholdelse av amerikanske sikkerhetslover, to-forms identifikasjon via Google eller YubiKey og andre verifiseringstrinn, sikkerhet tas på alvor på dette nettstedet. Selvfølgelig må du være en del av planen, så det er viktig å benytte deg av alle funksjonene som er tilgjengelige. Det er viktig å merke seg at Bitcoin System er en av få kjente sikre utvekslinger, og

har en oversikt over aldri blitt hacket. I tillegg tilbyr de e-postbekreftelser i tillegg til telefonen som sekundær sikkerhet hvis en kilde blir hacket. Kracken tilbyr også en feilpremie til tredjeparter som oppdager utnyttelser til systemet deres, og ansatte et internt sikkerhetsteam for ekstra sikkerhet.

Bitcoin System avgifter

Produsergebyrer er når du fullfører en bestilling, du postet og mottakergebyrer når du fullfører andres bestilling i en børs som Bitcoin System. Mottakergebyrer vil alltid være høyere på alle disse plattformene, for å legge inn på bokbestillinger som andre kan kjøpe. Hos Bitcoin System er gebyrstrukturen deres ekstremt rimelig på denne markedsplassen i forhold til konkurrentene, med produsentavgifter som starter på 0,16 % for 30-dagers volum under $50 000 og opp til gratis ved $10 millioner.

Takergebyrer på Bitcoin System begynner på 0,26 % igjen ved volum på $50 000 eller mindre til 0,10 % på toppen av $10 millioner pluss. Uttaksgebyrer er helt på linje med andre børser på .0005 for bitcoin (BTC) uttak og varierte for Ethereum, Stellar Lumens og andre alternativer.

Gebyrstrukturen er definitivt en av de beste proffene til plattformen kontra andre. Faktisk, for de avanserte tjenestene som tilbys, er de sannsynligvis mest rimelige for den erfarne handelsmannen, spesielt.